Prijzenkast

Met rasse schreden naderen we de datum van 20 juni, de dag waarop het Lions Open 2024 zal plaatsvinden. Dit evenement heeft als doel de kansen van jongeren en jongvolwassenen te vergroten door het ondersteunen van drie goede doelen; Etty Hillesum Centrum/ De Verschilmakers in Deventer, Vluchtelingenwerk NL in Schalkhaar en Stichting Papageno.

Er zijn op dit prachtige golfevenement drie mooie prijzen te winnen:

Porsche Advanced Driver Training

Wat is er mooier dan een Porsche Advanced Driver Training met instructeur, inclusief een Porsche voor een dagdeel. Het is een drie uur durende 1-op-1 rijvaardigheidstraining in een door Porsche ter beschikking gestelde auto. Onder begeleiding van een instructeur gaat u op de openbare weg aan de slag met het vinden van de ideale zithouding tijdens het rijden, krijgt u tips over rem- en bochtentechniek en leert u hoe u het vermogen van de Porsche optimaal kunt beheersen in dagelijkse verkeerssituaties.

Één dag rijden in een Cabrio

Wie wil dat nou niet, op een mooi zomerse dag, met een verkoelend briesje rondrijden in een heuse cabrio?

Zoek je pet maar alvast op, want Gouwstra Auto’s te Deventer biedt één dag rondrijden in 1 van hun cabrio’s aan.

Doe het dak open, zet je zonnebril op en geniet van het brullende motorgeluid. Dat is cabriorijden op zijn puurst.

Rondvlucht Teuge

Altijd al een keer willen meevliegen met een start vanaf vliegveld Teuge? Als je meedoet met Lions Open 2024, maak je kans om deze prachtige prijs, aangeboden door Vense Projecten in Apeldoorn.

Neem je fototoestel mee en schiet mooie en unieke plaatjes van de Gemeente Voorst. Geniet nog één keer, maar dan vanuit een ander perspectief, van het uitzicht op de mooie landgoederen.

Dit item delen: